Muhteşem! Google Abu Dabi Çölü'nü görüntüledi! >ŞİMDİİZLE

Muhteşem! Google Abu Dabi Çölü'nü görüntüledi! >ŞİMDİİZLE

Kameralı Google devesi çölü görüntüledi mi? Google Sözcüsü Joyce Baz çekimlerle ilgili ne dedi? Liwa ün mü kazandı? Liwa Çölü neresidir? Google deveye bindi ve çölü Google Maps'a ekledi mi? Deve sırtında çöl manzarası mı?

Google Sözcüsü Joyce Baz çekimlerle ilgili ne dedi? Liwa ün mü kazandı? Liwa Çölü neresidir? Google deveye bindi ve çölü Google Maps'a ekledi mi? Deve sırtında çöl manzarası mı? Kameralı Google devesi çölü görüntüledi mi?  

Google, bir devenin üzerine kamera yerleştirerek Abu Dabi'deki Liwa Çölü'nü görüntüledi. Bir devenin üzerine kamera yerleştirerek Abu Dabi çölüne gönderen Google, panoramik görüntüler kaydederek kullanıcılara özel kareler sunmayı amaçladı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Google Sözcüsü Joyce Baz, “Her noktada görüntüler çekmeyi ve bunu doğanın bir parçası olarak nasıl kaydettiğimizi göstermeye çalışıyoruz. Bu yolla deve en iyi ve en gerçekçi görüntüleri kaydetti. Biz de bu sayede Liwa'ya ün kazandırdık” dedi.

EN ANTİK BÖLGE: Google’ın arabalar, tekneler ve insanlarla dünyanın dört bir yanını dolaşan Street View (Sokak Görünümü) kameraları, şimdi de develerle Abu Dabi’deki Liwa Çölü’nü boydan boya görüntüledi. Raffia adı verilen tek hörgüçlü bir devenin sırtına yerleştirilen Trekker kamerasıyla çölün etkileyici manzarası 360 derece fotoğraflandı. Liwa Çölü’nde yapılan benzersiz çekim, kullanıcılara bir araç veya insan sırtına yerleştirilen kameradan farklı olarak bir deve üzerinde ilerliyormuş hissi vermeyi amaçlıyor. Google’ın Liwa Çölü’nü seçmesinin sebeplerinden biri, çölün Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki (BAE) en antik bölgelerden biri olması.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER

Kameralı Google devesi çölü görüntüledi mi?  Google Sözcüsü Joyce Baz çekimlerle ilgili ne dedi? Liwa ün mü kazandı? Liwa Çölü neresidir? Google deveye bindi ve çölü Google Maps'a ekledi mi? Deve sırtında çöl manzarası mı?

Etiketler :