Muğla'daki kazada hayatını kaybedenler uğurlanıyor

Muğla'daki kazada hayatını kaybedenler uğurlanıyor

Kazada hayatını kaybeden 54 yaşındaki Zeynep Öksüz, son yolculuğuna uğurlandı- Öksüz'ün cezaevinde bulunan oğlu, jandarma eşliğinde camiye getirilerek, annesinin cenazesine katıldı- Zeynep Öksüz'ün eşi Bayram Öksüz:- "Bir hafta önce eşim 'Hadi geziye bera

İZMİR (AA) - Muğla'da midibüsün uçuruma devrilmesi sonucu hayatını kaybeden 54 yaşındaki Zeynep Öksüz toprağa verildi.

Anneler Günü organizasyonu kapsamında İzmir'den Marmaris'e gitmek üzere hareket eden midibüsün uçuruma devrilmesi sonucu hayatını kaybeden 24 kişiden Zeynep Öksüz'ün naaşı, yakınları tarafından morgdan alındıktan sonra Buca ilçesindeki Yeşil Camisi'ne getirildi.

Cenazenin camiye getirilmesi sırasında yakınları gözyaşları döktü. Kazada annesi Zeynep Öksüz'ü kaybeden, 12 yaşınaki kızı Fatma Ecrin Ökten de yaralanan Seda Ökten'i yakınları teskin etmeye çalıştı.

Zeynep Öksüz'ün, Manisa E Tipi Cezaevinde bulunan oğlu Semih Öksüz de jandarmalar eşliğinde camiye gelerek annesinin cenazesine katıldı. Semih Öksüz, annesine veda ederken gözyaşlarına hakim olamadı.

Cenaze törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu çelenk gönderdi.

Öksüz'ün cenazesi, öğle namazının ardından Kaynaklar Mezarlığında defnedildi.

- "Bana da gel dedi ama ben gitmedim"

Kazada hem eşi Zeynep Öksüz'ü hem de amcasının oğlu ile eşini kaybeden, torunu ise ağır yaralanan 57 yaşındaki Bayram Öksüz, taziyeleri gözyaşları için kabul etti.

Taksi şoförlüğü yapan Bayram Öksüz, "Eşim geziye gittikleri sabah yanıma geldi. Yemek falan aldı, el salladı, 'Hadi hakkını helal et' dedi ve gitti." diye konuştu.

Eşinin iki hafta önce de yine aynı tur şirketiyle Bodrum taraflarında bir yere gezmeye gittiğini aktaran Öksüz, şunları kaydetti:

"34 yıllık evliyiz. Eşim gezilere giderdi. Ben de yıllarca otobüs şoförlüğü yaptım, böyle bir şey yaşamadım. Bir hafta önce eşim 'Hadi geziye beraber gidelim' dedi. 'Ben kendimiz gezelim' dedim. Toplu geziyi sevmiyorum ben. O zaman eşim 'Bu sefer ben gideyim bir daha beraber gideriz' dedi. İşte ecel çekmiş."

Zeynep Öksüz'ün 71 yaşındaki amcası Osman Kral, yeğeninin tabutunu öperek ona veda etti.

Onu çok sevdiğini kaydeden yaşlı adam, "En son beni yolda görmüştü, 'Amca ne yapıyorsun' dedi. Çok üzgünüm." şeklinde konuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :