Muammer Tan Hocaefendi Hakk’a yürüdü
Uzun yıllar eğitim hayatına katkı sağlayan Konya’nın değerli eğitimcisi Muammer Tan Hocaefendi, hayatını kaybetti. Cenaze töreni yarın düzenlenecek.
Yüzlerce Öğrenci Yetiştirdi
Konya Merkez İmam Hatip Lisesi’nde uzun yıllar görev yaparak sayısız öğrenci yetiştiren ve çevresinde ilim ve irfanıyla tanınan Muammer Tan Hocaefendi’nin vefatı, sevenlerini yasa boğdu.
Cenaze Töreni Parsana Camii’nde
Muammer Tan Hocaefendi’nin cenaze namazının, pazar günü ikindi namazının ardından Parsana Camii’nde kılınacağı açıklandı. Ardından, cenazesinin Musalla Mezarlığı’nda toprağa verileceği bildirildi.
Sevenleri Son Görev İçin Hazırlanıyor
Eğitim camiasında derin izler bırakan Hocaefendi’nin kaybı, öğrencileri ve sevenleri tarafından büyük bir üzüntüyle karşılandı. Cenaze törenine yoğun katılımın olması bekleniyor.
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
