MSB 2'si sözde büyükbaş 15 PKK'lı teröristin havaya uçurulduğu anları paylaştı!

Türk askeri Barış Pınarı, Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgelerinde 3 başarılı operasyon daha gerçekleştirdi. 2'si sözde üst düzey yönetici olmak üzere 15 terörist daha etkisiz hale getirilerek PKK/YPG'ye ağır darbe vuruldu

Milli Savunma Bakanlığı'ndan son dakika paylaşımı.. Kahraman Türk askeri, terörle mücadelesini hız kesmeden aralıksız sürdürüyor. Türk Silahlı Kuvvetleri, farklı operasyon bölgelerindeki harekatlarıyla hain teröristlerin korkulu rüyası oldu. Sınır içi ve sınır ötesinde canları uğruna çatışan kahramanlar, bölücü teröristleri yok etmeye devam ediyor.

Kahraman Komandolarımız; Barış Pınarı, Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgelerinde 3 başarılı operasyon daha gerçekleştirdi.

2'Sİ SÖZDE YÖNETİCİ 15 PKK'LI ETKİSİZ...

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), son olarak Barış Pınarı, Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgelerinde icra edilen operasyon sonucunda, 2'si sözde üst düzey yönetici olmak üzere toplamda 15 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

MSB'DEN AÇIKLAMA

Milli Savunma Bakanlığı tarafından operasyon hakkında yapılan açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

Kahraman komandolarımız, Barış Pınarı, Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgelerinde başarılı bir operasyon daha gerçekleştirdi. Huzur ve güvenlik ortamını bozmak için saldırı girişiminde bulunan 2'si sözde üst düzey yönetici olmak üzere 15 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.