Motorine zam yok, maaşlar artmadı, JTI Sigaralarına 5 TL Zam Yaptı! En Ucuz Sigara 50 Lira Oldu

Motorine zam yok, maaşlar artmadı, JTI Sigaralarına 5 TL Zam Yaptı! En Ucuz Sigara 50 Lira Oldu

Sigara fiyatlarına yeni bir zam haberi geldi. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, JTI grubu sigaralara 5 TL zam yapıldığını duyurdu. Sigara tutkunları için fiyatlar yükseliyor.

Sigara Fiyatlarına Yeni Zam: JTI Sigaralarına 5 TL Zam Geldi! En Ucuz Sigara 50 Lira Oldu

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, sigara fiyatlarına yeni bir zam haberini sosyal medya üzerinden duyurarak sigara tutkunlarını üzdü. JTI grubu sigaralara 5 TL zam yapıldığını açıklayan Dündar, böylece en ucuz sigara fiyatının 50 lira olduğunu belirtti.

Zam haberi, Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar'ın resmi Twitter hesabından geldi. Sigara fiyatlarına yönelik bu son zam, sigara içenler arasında merak ve endişeye neden oldu.

jti-sigara-zammi.jpg

Ekim ayının başlarında da benzer bir zam haberinin gelmiş olması, sigara fiyatlarının artış eğilimini sürdürdüğünü gösteriyor. Ekim ayında, Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, bir grup sigara çeşidine 5 lira zam yapıldığını duyurmuş ve diğer gruplara da zamın yolda olduğunu belirtmişti.

Sigara fiyatlarındaki bu artışlar, tütün mamullerine olan vergi yükümlülüklerinin ve sağlık endişelerinin bir sonucu olarak gerçekleşmektedir. Sigara içenler, bu zamların ardından sigara alışkanlıklarını gözden geçirmek ve daha sağlıklı seçeneklere yönelmek konusunda düşünmek zorunda kalabilirler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.