Miniklerden huzurevi ziyareti

Miniklerden huzurevi ziyareti

Konya İnsan Mektebi kapsamında yürütülmekte olan “Konya 2023 Hedefine El Ele” projesi ile Selçuklu ilçesindeki anaokulu öğretmen ve öğrencileri, Konya Dr. İsmail Işık Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.

Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Konya İnsan Mektebi kapsamında yürütülmekte olan “Konya 2023 Hedefine El Ele” projesi ile Selçuklu ilçesindeki anaokulu öğretmen ve öğrencileri, “Huzurda Buluşalım” etkinliği ile Konya Dr. İsmail Işık Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.

Ziyarette huzurevinde konaklayan büyükleri ile sohbet eden öğrenciler, onları ziyaret etmenin mutluluğunu yaşadılar.

Anaokulu öğrencilerini huzurevi sakinleri ile buluşturmaktan duydukları memnuniyeti dile getiren İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, yaşlılara hürmet göstermenin önemine değinerek bu anlamlı etkinliğin gerçekleştirilmesinde emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

1--manset-(1).jpg

 

Ziyarete İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük’ün yanı sıra İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Sakarya, Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Kayacılar, Konya Dr. İsmail Işık Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Osman Baybağan, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. 

Kaynak:HABER MERKEZİ

Etiketler :