Minik öğrencilerden güvenlik güçlerine hediye

Minik öğrencilerden güvenlik güçlerine hediye

OSMANİYE (AA) - Osmaniye'nin Kadirli ilçesindeki bir anaokulunun öğrencileri, Mardin'in Nusaybin ilçesinde terörle mücadele eden polis ve askerlere harçlıklarıyla...

OSMANİYE (AA) - Osmaniye'nin Kadirli ilçesindeki bir anaokulunun öğrencileri, Mardin'in Nusaybin ilçesinde terörle mücadele eden polis ve askerlere harçlıklarıyla aldıkları çorapları, kendi yaptıkları resimlere sararak gönderdi.

Öğretmenevi Anaokulu tarafından yürütülen "Değerlerimiz ve Değerliyiz Projesi" kapsamında, öğrencilerin harçlıklarıyla aldıkları çoraplar, öğrencilerin üzerlerine resim yaptığı kağıtlara sarılarak kolilere konuldu.

Öğretmenlerden Selma Bekaroğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, öğrencilerin yardımlaşma ve dayanışma duygularını geliştirmek amacıyla kampanya düzenlediklerini söyledi.

Öğrencilerden Zeynep Söyler de "Güvenlik güçlerine minik minik hediyeler göndererek yanlarında olduğumuzu göstermek istedik." dedi.

Kadirli Öğretmenevi Müdürü Nizamettin Bolat, öğretmenler ve öğrencilerle birlikte kolileri Mardin'in Nusaybin ilçesine göndermek üzere kargo yetkililerine teslim etti.

Minik öğrencilerden güvenlik güçlerine hediye

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :