Minik hafızlar Konya Askeri Şehitliği’ni ziyaret ederek Kur’an-ı Kerim okudu

Minik hafızlar Konya Askeri Şehitliği’ni ziyaret ederek Kur’an-ı Kerim okudu

Konya Bilgehanelerde eğitim alan hafızlık hazırlık öğrencileri, Çanakkale Zaferi’nin yıldönümünde Konya Askeri Şehitliği’ni ziyaret ederek Kur’an-ı Kerim okuyup dualar ederek Çanakkale ruhunu yeniden yaşadı

Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde eğitim veren Bilgehanelerin hafızlık hazırlık öğrencileri, Çanakkale Zaferi’nin 106. yıldönümünde Konya Askeri Şehitliği’ni ziyaret ederek şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim okuyup dua etti.

Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde 9-14 yaş aralığındaki öğrencilerin milli ve manevi değerlerle yetişmeleri ve kendilerini geliştirmeleri amacıyla faaliyetlerini sürdüren Bilgehaneler, ders destek programları, sosyal etkinlikler, atölyeler ile milli ve manevi eğitimlerine devam ediyor.

Bilgehanelerde eğitim alan hafızlık hazırlık öğrencileri, şanlı ecdadımızın birlik ve beraberlik içinde mücadele ettiği, fedakarlık ve kahramanlık destanı olarak tarihe geçen Çanakkale Zaferi’nin 106. yılında Konya Askeri Şehitliği’ni ziyaret etti.

Şehitlikte hep birlikte Kur’an-ı Kerim okuyup dualar eden minik öğrenciler, indikleri Hatm-i Şerifleri vatanı uğruna canını feda eden tüm şehitlerimizin aziz ruhlarına hediye etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.