Milli Savunma Üniversitesi sınavına geç kalan Beyza'nın imdadına Konya polisi yetişti

Milli Savunma Üniversitesi sınavına geç kalan Beyza'nın imdadına Konya polisi yetişti

Konya'da Milli Savunma Üniversitesi sınavına gitmek için yola çıkan Beyza, beklediği otobüs gelmeyince Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerinden yardım istedi. Polis ekipleri de öğrenciyi araçlarına alarak sınava gireceği okula yetiştirdi

Konya’da Milli Savunma Üniversitesi sınavına geç kalan genç kız, polis ekipleri tarafından sınava gireceği okula yetiştirildi.   
Edinilen bilgiye göre, Milli Savunma Üniversitesi sınavına gitmek için yola çıkan Beyza A., beklediği otobüs gelmeyince Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerinden yardım istedi. Polis ekipleri de öğrenciyi araçlarına alarak sınava gireceği okula yetiştirdi. Sınav başlamadan önce okula yetişen Beyza A., “Otobüsüm geciktiği için polis ekiplerinden yardım istedim ve beni ikiletmeden kabul ettiler. Bundan dolayı çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun” ifadelerini kullandı. 

                                         

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.