Milli Savunma Bakanlığı'ndan Konya'da düşen uçak açıklaması! Kaza kırımın detayları..

Milli Savunma Bakanlığı'ndan Konya'da düşen uçak açıklaması! Kaza kırımın detayları..

Milli Savunma Bakanlığı, Konya'da düşen uçak ve pilotun sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı. Türk Yıldızları'na ait F-5 Tipi uçağın kuş çarpması sonucu, motorların durması nedeniyle Konya'da kaza kırıma uğradığı, pilotun durumunun iyi olduğu bildirildi

Milli Savunma Bakanlığı, Konya'da düşen uçak ve pilotun sağlık durumuna ilişkin açıklamada bulundu. MSB'den yapılan açıklamada Konya'da Türk Yıldızları'na ait F-5 Tipi uçağın kuş çarpması sonucu, motorların durması nedeniyle kaza kırıma uğradığı, pilotun durumunun iyi olduğu bildirildi.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) resmi internet sitesi ve sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Türk Yıldızları'na ait F-5 Tipi uçağımız kuş çarpması sonucu, motorların durması nedeniyle Konya'da kaza kırıma uğramıştır. Pilotumuz uçaktan atlayarak sağ kurtulmuş, gerekli kontrol ve tedavisinin yapılması için hastaneye sevk edilmiştir.

Pilotumuzun sağlık durumu iyidir.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.