Milli Eğitim Bakanı Selçuk Konyalı öğretmenlerle çevrimiçi buluştu

Milli Eğitim Bakanı Selçuk Konyalı öğretmenlerle çevrimiçi buluştu

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 'Ziya Öğretmen ile Eğitim Buluşmaları'nda bugün Konya’da görev yapan öğretmenlerle canlı yayında buluştu. Bakan Selçuk, Konyal İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük'e ilkokul 1-2 ve 3. sınıflar için özel talimat verdi

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Ziya Öğretmen ile Eğitim Buluşmaları” kapsamında canlı yayında Konyalı öğretmenlerle buluştu.

Konya İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük’e, ilkokul öğrencileri için de ölçme değerlendirme yapılması talimatını veren Bakan Selçuk,  “Bu bir gönül ve milli seferberlik meselesi. Çocuklarımızın akademik ihtiyaçları elbette önemli, ancak kişisel ihtiyaçları çok çok daha değerli. Velinin kendini yalnız hissetmemesi, çocuğun sahipsiz olmadığını görmesi çok önemli. Bizim desteğimiz çok çok değerli. Dünyada neler yapıldığını tek tek inceliyoruz. Belli başlı ilk 20 ülkede bizimki gibi bir EBA alt yapısı yok. Günde 3 milyondan fazla ders yapabilen bir ülkeyiz. Bütün bunlar bizim daha fazlasını istememizle ilgili” diye konuştu.

eslxy4bxiaaaxem.jpg

'Öğretmen ile Eğitim Buluşmaları'na Konya'da evlerinden katılan öğretmenlerin birçoğu söz alarak çalışmalarını anlattı. Ortaokullardaki ölçme ve değerlendirme çalışmalarının anlatıldığı bölümde Bakan Selçuk, Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük’e ilkokul 1-2 ve 3. sınıflar için de aynı çalışmanın yapılması talimatı verdi.

Mevlana Müzesi'nden canlı bağlantı yapılan ve müzik grubunun birbirinden güzel eserleri seslendirdiği programı, öğretmenlerin aileleri de takip etti.

eslxyy6w8aisweu.jpg

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, sosyal medya hesabından yaptığı Konya paylaşımında, "Öğretmen Buluşmaları’nda ev sahibi bu kez Konya’daki meslektaşlarımdı. Öğrencileriyle geçen yoğun mesainin yanında cevherleri mücevhere dönüştürme yolunda ne çok proje ve emek ortaya koymuşlar. Teknolojiyle müfredatı buluşturan öğretmenlerim iyi ki varsınız" ifadelerini kullandı.

eslxzldwmaa3b73.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.