Milan, Lazio'yu yıktı: 3-0

Milan, Lazio'yu yıktı: 3-0

Serie A'da 27. hafta mücadelesinde Milan ile Lazio San Siro Stadı'nda karşı karşıya geldiler. Milan, Lazio'yu Pazzini (2) ve Boateng'in attığı gollerle 3-0 mağlup etti.

Milan ile Lazio Serie A'da 27. hafta mücadelesinde karşılaştı. Milan sahadan 3-0 üstün ayrıldı. Karşılaşmanın henüz 10. dakikasında Candreva’nın El Shaarawy’ye yaptığı faul sonrası kırmızı kart görmesiyle Lazio 10 kişi kaldı. Rakibin 10 kişi kalmasıyla Milan baskısını arttırmaya başladı. Ev sahibi ekip aradığı golü 40. dakikada Pazzini ile buldu. Golden dört dakika sonra Kevin Prince Boateng’in de ağları havalandırmasıyla Milan durumu 2-0’a getirdi ve ilk yarı Kırmızı-Siyahlı ekibin 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı. 
 
Eksik rakibi karşısında baskılı oyununu ikinci yarıda da sürdüren Milan, 60. dakikada Pazzini’yle farkı üçe çıkardı. Kalan dakikalarda da başka gol olmayınca Milan, sahadan 3-0 üstün ayrıldı.
 
Milan bu galibiyetle puanını 48′e çıkararak, rakibi Lazio’un 1 puan üstüne çıkarak kendine 3. sırada yer buldu. Lazio bu sonucun ardından Serie A’da 4. sıraya geriledi.

Etiketler :