Midyat'taki bombalı araçla terör saldırısı

Midyat'taki bombalı araçla terör saldırısı

Saldırıda şehit düşen polis memuru Şerife Özden Kalmış'ın cenazesinin defnedileceği köyünde hüzün hakim- Şehit polise ismini veren babaannesi Şerife Sütçü: - "Zaten annesi yıllar önce rahmetli oldu, yetim büyüdü. Çok çalışkandı çok akıllıydı"

KASTAMONU (AA) - Mardin'in Midyat ilçesinde, emniyet müdürlüğüne düzenlenen terör saldırısında şehit düşen polis memuru Şerife Özden Kalmış'ın köyünde hüzün hakim.

Şehit polis memuru Şerife Özden Kalmış'ın cenazesinin defnedileceği Kastamonu'nun Araç ilçesine bağlı Sarpun köyünde acı haberin ardından üzüntü yaşanıyor. Köyün girişine ve ailenin evine bayraklar asıldı.

Şehit polis memuru Şerife Özden Kalmış'ın adını aldığı 75 yaşındaki babaannesi Şerife Sütçü, acılarının çok büyük olduğunu belirterek, "Her tatilde köye gelirlerdi, her istediğini yaptık. Çok severdim. Zaten annesi yıllar önce rahmetli oldu, yetim büyüdü. Çok çalışkandı, çok akıllıydı. Çok kötüyüz, acımız tarifsiz." diye konuştu.

Şehit polis Şerife Özden Kalmış'ın cenazesinin Mardin'deki törenin ardından Kastamonu'ya getirileceği ve ikindi namazının ardından Sarpun köyünde annesinin yanına defnedileceği belirtildi.

Bu arada şehidin babası İbrahim ve ağabeyi İsmail Sütçü'nün de köye gelmek üzere yolda oldukları öğrenildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :