Midas'ın Kulakları perdeyi açtı

Midas'ın Kulakları perdeyi açtı

Konya Devlet Tiyatrosu'nca sahnelenen oyunun galası yoğun ilgi gördü

Konya Devlet Tiyatrosu'nca sahnelenen Midas'ın Kulakları adlı oyunun galası yoğun ilgi gördü. Güngör Dilmen'in yazdığı, mitsel bir öykünün günümüz için de geçerli olan bir takım evrensel gerçeklerle birlikte sorgulandığı, Tamer Levent'in yönettiği Midas'ın Kulakları adlı oyunun galası, KDT sahnesinde yapıldı.

Volkan Çetinkaya, Alpay Ulusoy ve Umut Toprak başta olmak üzere 18 oyuncunun rol aldığı 2 perdelik oyun, izleyicilerden büyük ilgi gördü.

Oyuncular, oyunun sonunda tiyatroseverler tarafından ayakta alkışlandı. KDT Müdürü Tomris Çetinel de sahneye çıkarak, oyunda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Tomris Çetinel, oyunun yönetmenliğini de üstlenen, Devlet Tiyatrosu Opera ve Balesi Çalışanları Yardımlaşma Vakfı (TOBAV) Başkanı Tiyatrocu Tamer Levent'e katkılarından dolayı camdan semazen sikkesi ve Mevlana'nın sözlerinin yer aldığı kutu şeklinde bir kitap armağan etti. Gala, Çetinel, Levent ve diğer oyuncuların seyircileri hep birlikte selamlamasıyla sona erdi.