MHP’ye ziyaretler sürüyor
Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, MÜSİAD Konya Şube Başkanı Aslan Korkmaz ve Yol İş Sendikası Başkanı Ahmet Çankaya, MHP İl Başkanı Hasan Kaya'ya ayrı ayrı hayırlı olsun ziyaretinde bulundu
Konya Ticaret Odası Başkan Selçuk Öztürk, Başkan Yardımcısı İsmail Haydaroğlu ve Meclis Başkanı Dr. Seyit Karaca, 8 Nisan 2012 Pazar günü Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı’na seçilen Hasan Kaya'ya tebrik ziyaretinde bulundu. Hasan Kaya ve ekibinin başarılı çalışmalar yapacağına inandıklarını söyleyen heyet, yeni yönetimin Konya'mıza hayırlar getirmesini diledi. Hasan Kaya da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Konya’nın ve ülkenin menfaatleri doğrultusunda hareket edeceklerini söyledi.
MÜSİAD'DAN ZİYARET: MÜSİAD Konya Şube Başkanı Aslan Korkmaz ve yönetim kurulu üyeleri Ramazan Erkuş ve Serhat Yaya, Hasan Kaya'yı makamında ziyaret ettiler. MÜSİAD Başkanı Arslan Korkmaz ve MÜSİAD yönetim kurulu üyeleri Ramazan Erkuş ve Serhat Yaya, Hasan Kaya ve ekibine başarılar dileyerek iyi niyet temennisinde bulundular.
YOL-İŞ’TEN ZİYARET: Yol İş Sendikası Başkanı Ahmet Çankaya ve Sendika Yönetimi 8 Nisan 2012 günü Milliyetçi Hareket Partisi İl başkanlığına seçilen Hasan Kaya'ya tebrik ziyaretinde bulunarak, Başkan ve ekibine başarılar diledi.
Yol İş Sendikası Başkanı Ahmet Çankaya, seçilen yönetimin yanında olacaklarını söyleyerek, yeni başkana ve yönetimine destek mesajı verdi.

