MHP’nin bayramlaşmasında seçimler konuşuldu
MHP Konya İl Başkanlığı tarafından Kurban Bayramı’nın üçüncü gününde Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nde bayramlaşma programı düzenlendi.
Programa MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, MHP Konya Milletvekili Sait Gönen, MHP İl Başkanı Murat Çiçek ve çok sayıda partili katıldı. MHP İl Başkanı Murat Çiçek ve MHP Konya Milletvekili Sait Gönen’in ardından söz alanMHP Genel Sekreter Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu 7 Haziran seçimlerinden sonra hükümeti kurmamakla suçladı. Kalaycı, “İnşallah 1 Kasım’da milletimiz bunun hesabını soracak” dedi.
ADAYLARIN ELEŞTİRİLMESİ
1 Kasım seçimleri öncesinde aday gösterdikleri isimlerin eleştirilmesine de sert bir dille tepki gösteren Mustafa Kalaycı, “Ülkücüler, Milliyetçi Hareket Partisi’ne oy vermiş insanımız sorgulayabilir, eleştirebilir Mustafa Kalaycı, Sait Gönen niye aday oldu gibi sorular sormak tabi ki doğal haklarıdır. Ama hayatından MHP’ye oy vermemiş olanların bunları sormaya hakkı var mı? Bizim aday olan da aday olmayan da hepsi kardeşimiz, hepsi ülkücü arkadaşımız, hepsi Türk milliyetçisi arkadaşımız. Size ne? Size ancak halt etmek düşer” ifadelerini kullandı. iha