MHP Konya İl Başkanı Karaarslan: Oyuna gelmeyin!

MHP Konya İl Başkanı Karaarslan: Oyuna gelmeyin!

MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan, "Bir takım çevreler tarafından Konya’daki kardeşliğe fitne sokma çabaları boşa çıkacak Konyalı kardeşlerimiz oyuna gelmeyecektir" dedi

Milliyetçi Hareket Partisi Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan, Konya Hasanköy'de 7 kişinin katledildiği vahşi saldırı ve sonrasında yakılan fitne ateşine dikkat çekerek uyarılarda bulundu.

MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan, "Bir takım çevreler tarafından Konya’daki kardeşliğe fitne sokma çabaları boşa çıkacak Konyalı kardeşlerimiz oyuna gelmeyecektir" dedi.

Remzi Karaarslan, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Meram ilçemizde bir eve düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybeden içerisinde kadınların da olduğu 7 hemşehrimize Yüce Allah’tan rahmet diliyorum.

Tüm hemşehrilerimizi yaşanan bu olayı farklı yönlere çekerek birlik ve beraberliğimize fitne ateşi yakmak isteyenlere itibar etmemeleri konusunda uyarmayı vazife olarak görüyorum.

Konya yüzyıllardır birlik ve beraberliğin sembolü olan bir medeniyet şehirdir.

Hz. Mevlana “Ne Olursan Ol Yine Gel” diyerek bunu asırlar önce göstermiştir.

Bugün şehrimizde yaşanan bu üzücü olay iki aile arasında yıllardır devam eden bir husumetin sonucunda yaşanmış, olayın failleri emniyet güçlerimizce tespit edilmiş inşallah en kısa zamanda da yakalanarak adalete teslim edilecektir.

Bir takım çevreler tarafından Konya’daki kardeşliğe fitne sokma çabaları boşa çıkacak Konyalı kardeşlerimiz oyuna gelmeyecektir.

Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyin 6 Temmuz 2021 tarihli TBMM MHP Gurup toplantısında dediği gibi

“Büyük bir aile olan Türk milleti;

Aynı gövdenin dalları, aynı dalın yapraklarıdır.

Aynı denize dökülen nehirler, dereler, çaylardır.

Ayırmak ne mümkün, etle tırnak gibi kaynaşmıştır.”

MHP Konya İl Başkanlığı olarak bu yaşanan vahşi saldırıyı kınadığımızı ve olayın yakından takipçisi olacağımızı kamu oyuna bildirirken, tekraren tüm hemşerilerimizi her türlü provokasyona karşı uyarıyor. Emniyet güçlerimizin en kısa sürede fail veya failleri adalete teslim edeceklerine olan inancımı paylaşmak isterim.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.