MHP Ilgın'da yeni yönetim belirlendi

MHP Ilgın'da yeni yönetim belirlendi

KONYA (AA) - MHP Genel Merkezince Ilgın'da yeni ilçe yönetimini oluşturmakla görevlendirilen Harun Ok'un hazırladığı yönetim kurulu listesi onaylandı....

KONYA (AA) - MHP Genel Merkezince Ilgın'da yeni ilçe yönetimini oluşturmakla görevlendirilen Harun Ok'un hazırladığı yönetim kurulu listesi onaylandı.

Ok, ilçe başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, parti tüzükleri uyarınca kendisine verilen görevle 24 kişilik yeni yönetim kurulunu oluşturarak, genel merkez tarafından atamalarının yapıldığını belirtti.

Yönetimlerinin atanma yoluyla göreve gelmesi dolayısıyla eleştiriye maruz kalabileceğini ifade eden Ok, "Omurgalı, karakterli, şahsiyetli her ülküdaşımızın eleştirileri doğrudur. Sorgulamaları yerindedir. Gönül arzu ederdi ki, teşkilatlarımızda bu tür görevden almalar olmasın ama maalesef bu dün oldu, bugün de oldu inşallah yarın olmasın. Bizler ülke ve ülkü sevdalıları olarak Müslüman Türk Milletinin sonsuza dek var olabilmesi için Kur'an-ı Kerim'i rehber edinip Turan'a ulaşacak teşkilatlarımızın ışıklarının sönük kalmasına, duygu ve düşüncelerimizin paslanmasına hele hele anı ve mazimizin toz bulutları içerisinde kaybolmasına izin veremezdik." diye konuştu.

Harun Ok başkanlığındaki yeni MHP Ilgın İl Yönetim Kurulunda, Zeki Baş, Memiş Karadeniz, Hasan Ünal, Hulisi Fidan, Bülent Özey, Mehmet Çayır, Yusuf Yiğit, Mehmet Ali Taşal, Muammer Tanır, Ahmet Yaka, Oğuzhan Ceran, Muharrem Altınayak, İbrahim Kala, Bilal Öztürk, Mehmet Eğribacak, Kasım Güney, Osman Demirci, Halim Cevizci, Ali Kağnıcı, İbrahim Arslanpınar, Mustafa Bağcı, İsmail Yalçınkaya ve Şenol Damlapınar yer aldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :