MHP Genel Başkan Yardımcısı Ayhan:

MHP Genel Başkan Yardımcısı Ayhan:

"Bugün MHP'nin uyguladığı politika, ülkenin içine düştüğü durumdan kurtulmasını sağlayacak sistem krizinin rejim ve devlet krizine dönüşmeden önlenmesini sağlayacak hareket tarzını benimseyen bir organizasyondur"

DENİZLİ (AA) - MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan, halk oylamasına ilişkin, "Bugün MHP'nin uyguladığı politika, ülkenin içine düştüğü durumdan kurtulmasını sağlayacak sistem krizinin rejim ve devlet krizine dönüşmeden önlenmesini sağlayacak hareket tarzını benimseyen bir organizasyondur." dedi.

Ayhan, MHP Denizli İl Başkanlığının, Alparslan Türkeş'in ölümünün 20. yılı dolayısıyla düzenlediği lokma dağıtma etkinliğine katılarak, gazetecilere gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Alparslan Türkeş'in ölümünün 20. yılı olduğunu ifade eden Ayhan, Alparslan Türkeş'in liderliğinin hep ön planda olduğunu, ülkesinin menfaati için her türlü fedakarlığı yaptığını belirtti.

Alparslan Türkeş'in stratejiyi fevkalade iyi uygulayan, hedefe kilitlenen, sükunetle, anlaşarak problemi çözme yöntemini benimseyen bir lider olduğunu aktaran Ayhan, şunları söyledi:

"Geçmişte ve 1980 öncesinde rahmetli Başbuğumuz ülkedeki tıkanmalarda, sıkıntılarda, sistem krize girdiği anda mutlaka uzlaşmacı siyasetten, hasım haline gelinmiş siyasi partilerle birlikte ülkenin meselelerini çözmeye yönelik girişimlerden hiç imtina etmez ve bunun kısa sürede aşılmasını sağlardı. MHP'lilerin, ülkenin sorunlarının uzlaşma içinde zorluklarının atlatılması, zorlukların, problemlerin, engellerin çözülmesine yönelik girişimlerde bulunulması çok önemlidir. Dolayısıyla bugün MHP'nin uyguladığı politika, ülkenin içine düştüğü durumdan kurtulmasını sağlayacak sistem krizinin rejim ve devlet krizine dönüşmeden önlenmesini sağlayacak hareket tarzını benimseyen bir organizasyondur."


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :