MHP Gaziantep Milletvekili Özdağ:

MHP Gaziantep Milletvekili Özdağ:

"Ayın 11'inde tekrar bir araya geliyoruz ve bütün bunları çok daha ayrıntılı konuşacağız. Birlik ve berberlik içerisinde bu süreci gerçekleştireceğiz ve sonunda kongremizi yapacağız"

ANKARA (AA) - MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ, "Ayın 11'inde tekrar bir araya geliyoruz ve bütün bunları çok daha ayrıntılı konuşacağız. Birlik ve berberlik içerisinde bu süreci gerçekleştireceğiz ve sonunda kongremizi yapacağız." dedi.

MHP'li muhalifler Sinan Oğan, Koray Aydın, Meral Akşener ve Ümit Özdağ'ın bir otelde gerçekleştirdikleri görüşme, yaklaşık 2 saat sürdü.

Görüşme sonrasında ortak bir yazılı açıklama yapan muhalifler, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Sinan Oğan, toplantıda alınan kararları yazılı olarak ifade ettiklerini belirterek, süreci birlik ve beraberlik içerisinde geçireceklerini bildirdi.

Gazetecilerin nasıl bir takvim ve plan izleyeceklerine ilişkin sorusu üzerine, MHP Gaziantep Milletvekili Özdağ da "Ayın 11'inde tekrar bir araya geliyoruz ve bütün bunları çok daha ayrıntılı konuşacağız. Sayın Oğan'ın da ifade ettiği gibi birlik ve berberlik içerisinde bu süreci gerçekleştireceğiz ve sonunda kongremizi yapacağız. Tekrar bayramınızı kutluyoruz." diye konuştu.

Şimdilik bir planın olmadığını, bayramdan sonra görüşüleceğini kaydeden Aydın, gazetecilerin, "Beşinci parti" iddialarını sorması üzerine ise "Öyle bir ihtimal yok." değerlendirmesinde bulundu.

Soruları yanıtlamayan Meral Akşener de gazetecilere, "İyi bayramlar." dedi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :