Mevlevi Postnişini Çıtlak'tan Rektör Ak'a ziyaret

Mevlevi Postnişini Çıtlak'tan Rektör Ak'a ziyaret

Mevlevi Postnişini Mehmet Fatih Çıtlak, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi RektörÜ Prof. Dr. Namık Ak'ı ziyaret etti.

ültür ve Turizm Bakanlığının desteğiyle '2021 Yunus Emre ve Türkçe Yılı' kapsamında Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) ev sahipliğinde düzenlenen Yunus Emre İlahileri ve Sema Programı için Karaman'a gelen Mevlevi Postnişini Mehmet Fatih Çıtlak, Rektör Prof. Dr. Namık Ak'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Mehmet Fatih Çıtlak'a Başyayla Belediye Başkanı Ahmet İpek de eşlik ederken KMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Muşmal ile Rektör Danışmanları Prof. Dr. Mevlüt Bayrakcı, Doç. Dr. Ziyaeddin Kırboğa ve Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Hakan Yılmaz da hazır bulundu.

fffff.jpeg

Mehmet Fatih Çıtlak, Aktekke Meydanı'nda büyük bir ilgiyle takip edilen Yunus Emre İlahileri ve Sema Programı öncesinde Rektör Prof. Dr. Namık Ak'ı ziyaret ederek kendisiyle bir süre Mevlevilik, Mevlâna, Yunus Emre ve Karaman üzerine sohbet etti.

Böylesi önemli bir organizasyon vesilesiyle kendisini Karaman'da ve Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinde ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden Rektör Namık Ak, Postnişin Mehmet Fatih Çıtlak'ı inanç ve kültür dünyamıza yaptığı katkılardan dolayı tebrik etti.

fttt.jpeg

Ziyaret hediye takdimi ve toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.