Meram Mevlana Anaokulu öğrencileri Konya Havalimanı'nda unutamayacakları bir gün geçirdi

Meram Mevlana Anaokulu öğrencileri Konya Havalimanı'nda unutamayacakları bir gün geçirdi

Konya Meram'da eğitim veren Mevlana Anaokulu öğrencileri öğretmenleriyle birlikte Konya Havalimanını ziyaret ederek, hayatları boyunca unutamayacakları bir denetim yaşadı.

Konya Meram'da eğitim veren Mevlana Anaokulu öğrencileri öğretmenleriyle birlikte Konya Havalimanını gezdi. Hayatları boyunca unutamayacakları bir denetim yaşayan miniklerin heyecanı görülmeye değerdi.

Meram Mevlana Anaokulu okul Aile Birliği Başkanlığı tarafından minik öğrenciler için 26 Mayıs 2022 tarihinde Konya Havalimanına gezi düzenledi.

Havalimanı yetkilileri çocuklara havaalanı kuruluşu, içinde bulunan birimler, itfaiye bölümleri, hava trafik sahası, apron bölgeleri hakkında bilgi verildi. Ardından İtfaiye bölümünde çocuklara yangın söndürme araçları tanıtıldı.

Meram Mevlana Anaokulu müdürü Emine Tamkavas Cicim, ‘’Amacımız öğrencilerimize havalimanı ve havacılık mesleğini sevdirerek havalimanında yer alan üniteleri tanıtarak, öğrencilerimizin kalıcı öğrenmelerini sağlamaktır. Öğrencilerimiz için verimli bir gezi oldu. Desteklerinden dolayı Konya Havalimanı Müdürü Sedat Onaylı Beye , 3. Ana Jet Üst Komutanlığına ve tüm Konya Havalimanı çalışanlarına ve geziyi düzenleyen okul aile birliği başkanımız Yasin Turgut beye teşekkür ederiz’’ ifadelerini kullandı.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg5.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.