Melih Gökçek belediyeciliği anlatacak

Melih Gökçek belediyeciliği anlatacak

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, deneyimlerini aktarmak üzere bugün AK Parti Konya Siyaset Akademisi’ne katılacak.

AK Parti Siyaset Akademisi Yerel Yönetimler Programı çerçevesinde bugün Konya’ya gelecek Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, programa katılarak kursiyerlere eğitim verecek. Program her zaman olduğu gibi 19.00'da başlayacak.

Alaaddin Keykubat Salonu’nda verilecek eğitime Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, metropol ilçe belediye başkanları ve AK Parti İl Teşkilatı yöneticilerinin de misafir olarak tam kadro katılması bekleniyor.

 

‘Deneyim Paylaşımı’ konulu eğitimin hocası olacak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in belediyecilik deneyimini örneklerle anlatacağı bildirildi.

 

Geçtiğimiz hafta Denizli Siyaset Akademisi’nde eğitim veren Gökçek, "Biz Ankara'nın herhangi bir semtine hizmet götüreceğimiz vakit, önce o bölgede yaşayan insanlarla toplantı yapıyoruz. Fikirlerini alıyor ve oyluyoruz. Eğer o bölge insanı düşündüğümüz hizmetin yapılmasına rıza gösterirse düşündüğümüz hizmeti o bölgede gerçekleştiriyoruz. Başarı ve hizmetin kalitesi böylece daha da artıyor. En çok önemsediğimiz konuların başında rekreasyon düzenlemeleri ve kentsel dönüşümler gelmektedir" demişti.

 

Konya’da 6 haftadan bu yana devam eden ve toplam 10 hafta sürecek Siyaset Akademisi Yerel Yönetimler Programı'na 230 kursiyer katılıyor.

Memleket