Mehir Vakfı, düğünlere hız kesmeden devam ediyor

Mehir Vakfı, düğünlere hız kesmeden devam ediyor

Gençleri Evlendirme ve Mehir Vakfı Yönetim Kurulu Üyeleri Süreyya Gezginci ve İsmail Hakkı Su, gazetemizi ziyaret ederek Genel Yayın Yönetmenimiz M. Ali Köseoğlu ile görüştü.

Mehir Vakfı’nın faaliyetlerinden bahseden Gezginci ve Su, bundan sonraki dönemde yapacakları faaliyetleri anlattı. Mehir Vakfı’ın projelerini anlatan üyeler, Fas Projesi ile Fas’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tavsiyesi ve Karatay Belediyesi’nin katkıları ile

100 çiftin evlendirmeyi hedeflediklerini söyledi. Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun tavsiyeleri ile Kaadağ’da toplam 100 çiftin düğününün yapılacağını kaydeden üyeler, talepler üzerine de Kırım’da 25 çiftin düğününün yapılacağını söylediler. Ayrıca, yurtiçinde Yalova, Ordu, Mardin ve İzmir’de düğün hazırlıkları yaptıklarını ifade eden üyeler Konya’da yaz boyunca her hafta sonu 15-20 çifti evlendirdiklerini belirttiler. Ziyaretten dolayı teşekkür eden ve çalışmalarında başarı dileyen Köseoğlu’na, Gezginci ve Su tablo hediye etti.