Meclis Ekim toplantıları başladı
İl Genel Meclisi Ekim ayının ilk oturumunda terör saldırısı lanetlendi.
İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Sabri Ak, İl Özel İdaresi Meclis Salonunda yapılan ekim ayı oturumunun açılış konuşmasında, terör belasının son bulması dileğinde bulundu.
Aktütün karakoluna düzenlenen terör saldırısını lanetleyen Ak, ''Hainlere cezalarının verilmesini ümit ediyorum. Bir daha böyle üzücü olaylar yaşanmaması diliyoruz. Türk Milletinin başı sağolsun'' dedi.
Meclis üyeleri de şehit ailelerine baş sağlığı diledi.
Ekim Ayı ilk oturumunda, mayıs ayında karara bağlanan ve Karatay'da bulunan sağlık evlerinin bakım ve onarımı için ayrılan 7 bin 300 YTL'nin Yağlıbayat Köyü İlköğretim Okulunun çatısının bakım ve onarımı için tahsis değişikliği yapılmasına karar verildi.
Altınekin Sağlık Grup Başkanlığına ait 112 acil ambulans ve aşı araçlarına akaryakıt alımı için 4 bin YTL ödenek ayrılması ve Cihanbeyli İlçe Özel İdaresi binasının 2. katında boş bulunan büronun dershane amaçlı kiraya verilmesi maddeleri kabul edildi.
aa