MasterChef'te ipler koptu

MasterChef'te ipler koptu

Kaptanlık oyunu sonrası MasterChef All Star'da yaşanan gerginlik, Hasan ile Tahsin arasındaki çarpıcı diyalogla zirveye ulaştı. Esra'nın takım seçimiyle başlayan gerilim, yarışmaya damgasını vurdu.

Esra'nın İthamları ve Hasan'ın Tavır Değişikliği

MasterChef All Star, yeni haftasında gergin anlara sahne oldu. Kaptanlık oyununun ardından yaşananlar, yarışmanın seyrini değiştirdi. Esra, takım seçiminde yaşanan olaylara dikkat çekerek, "Challange başlamadan önce siz ödülün ne olduğunu söylediniz. Takımı kurarken ona göre kursalardı. Madem Hasan beni gözden çıkarabilecekti niye takıma aldı?" ifadeleriyle şeflere tepki gösterdi.

Tahsin'in Hasan'a Verdiği Cevap

Hasan'ın takım seçiminde Tahsin'i dışlaması, gerginliği tırmandırdı. Hasan'ın "Seni takıma almak istemedim." açıklamasına içerleyen Tahsin, "Beni soğuk değil sizin verdiğiniz umut öldürdü!" şeklinde cevap verdi. Ayrıca, Hasan'a meydan okuyarak, "Ben bu hafta 3'te 3 yaparım. Bu kapıdan çıkarken de 'Kaybettiğine dön de bir bak!' derim Hasan." dedi.

Tahsin'in Resti

Kaptanlık oyununun ardından, Tahsin oyuna devam ederken "Her türlü ayak kaydırılır bu saatten sonra..." şeklinde bir rest çekti. Bu sözler, yarışmanın ilerleyen bölümlerinde daha fazla gerilim yaşanabileceğine işaret ediyor.

MasterChef All Star'da yaşanan bu gerginlik, yarışmanın seyircileri tarafından büyük bir merakla takip ediliyor. Hasan ve Tahsin arasındaki diyalog, yarışmanın gidişatını etkileyebilir ve izleyicileri yeni heyecanlara sürükleyebilir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.