Mardin'deki terör saldırısı

Mardin'deki terör saldırısı

AK Parti Kızıltepe İlçe Başkanı Kılıç:- "Onlar saldırdıkça daha da güçleneceğiz, birlik ve beraberlik içerisinde terör örgütüne karşı dik duracağız"

MARDİN (AA) - AK Parti Kızıltepe İlçe Başkanı Faruk Kılıç, parti binalarına yönelik saldırıya ilişkin, "Bu saldırı sadece Kızıltepe AK Parti teşkilatına değil, bu saldırının aynı zamanda Kızıltepe halkına yapıldığına biz gönülden inanıyoruz." dedi.

Kılıç, gazetecilere yaptığı açıklamada, PKK'lı teröristlerce AK Parti binasına yönelik saldırıyı lanetlediklerini belirterek, saldırının aynı zamanda ilçe halkına yapıldığını ifade etti.

Halkın terör örgütünün çukur siyasetine tepki gösterdiğini vurgulayan Kılıç, bu tepki dolayısıyla terör örgütünün saldırı gerçekleştirdiğini kaydetti.

Kılıç, "Halkın desteğini kaybeden terör örgütü, AK Parti ilçe binamız gerek farklı yerlerde eylem yapma gayreti içerisinde olmuştur. Sıktıkları kurşun ile attıkları bomba parti mensuplarını asla yıldırmayacak. Onlar saldırdıkça daha da güçleneceğiz, birlik ve beraberlik içerisinde terör örgütüne karşı dik duracağız. Bize desteklerinden dolayı tüm Kızıltepe halkına şükranlarımızı sunuyoruz." diye konuştu.

30 Ekim 2016 Pazar günü AK Parti Kızıltepe İlçe Başkanlığı önünde nöbet tutan güvenlik görevlilerine teröristlerce düzenlenen saldırıda, 3 güvenlik görevlisi yaralanmıştı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler