Manchester United Efsanesi Ole Gunnar Solskjær'den Konya'daki o takıma başarı dilekleri

Manchester United'ın eski oyuncusu ve teknik direktörü Ole Gunnar Solskjær, Konya'nın Kulu ilçesine bağlı Ömeranlı Mahallesi'nin futbol takımına özel bir mesaj gönderdi.

İngiltere Premier Lig'in efsane isimlerinden biri olan ve Manchester United'ın unutulmaz oyuncularından biri olarak hatırlanan Ole Gunnar Solskjær, futbol sevgisinin sınırlarını aşarak Türkiye'nin Konya iline bağlı Kulu ilçesine ulaştı.

Ömeranlı Mahallesi'nin gururlu futbol takımına destek vermek amacıyla özel bir mesaj gönderen Solskjær, kısa bir videoda takıma başarılar dileyerek motivasyon dolu sözler sarf etti.

Özellikle Kulu ve çevresindeki köylerin nüfusunun büyük bir kısmının İskandinav ülkelerinde yaşadığı biliniyor. Bu bağlamda, Norveçli asıllı olan Solskjær'ın bu bölgeye özel bir ilgi göstermesi ve futbol tutkusunu buradaki gençlere aktarmaya çalışması, bölge halkı arasında heyecan ve coşkuyla karşılandı.

VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar