Malatya'da toplu açılış töreni

Malatya'da toplu açılış töreni

Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci:- "Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde başlayan bu yeni dönemde tarihimizden aldığımız feyzle ülkemize, davamıza hizmet etmeye devam edeceğiz"- "Kim nerede çelme takmaya çalışırsa çalışsın, kim hangi ihanet içinde olurs

MALATYA (AA) - Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, "Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde başlayan bu yeni dönemde tarihimizden aldığımız feyzle ülkemize, davamıza hizmet etmeye devam edeceğiz." dedi.

Tüfenkci, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Malatya Kent Meydanı'nda düzenlenen toplu açılış töreni önecisinde, önemli siyasi kararların alındığı bu dönemde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Malatya'da ağırlamaktan onur duyduklarını söyledi.

Türkiye'nin yeni bir yükselme dönemine girdiği bu süreçte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geldiği ilk şehrin Malatya olmasının tesadüf olmadığını belirten Tüfenkci, "Bu bize Malatya'ya bir işarettir. İnşallah yeni anayasa ve başkanlık oylamasının startını da Malatya'da vermeyi Allah bize nasip eder." diye konuştu.

Tüfenkci, Malatya'nın büyük evliyalar yetiştirmiş, maneviyatı çok güçlü bir şehir olduğunu anlatarak, kentin önemine dikkati çekti.

Bugün inşa edilen eserlerin, yapılan politikaların yarının mazisini oluşturacağını dile getiren Tüfenkci, şöyle devam eti:

"Bizler, dünyanın ve tarihin en büyük medeniyetini kurmuş bir milletin evlatlarıyız. İnşallah biz Malatyalılar, Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde başlayan bu yeni dönemde tarihimizden aldığımız feyzle ülkemize, davamıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Bugün bu mitinge Malatya'nın her köşesinden dağları taşları aşıp gelen, tarladaki işini, ocaktaki yemeğini, dükkanını tezgahını bırakıp gelen Malatyalı kardeşlerimizin her biri bu davanın bir neferidir. AK Parti, bir dava partisidir. Burada AK Parti teşkilatı adına, Malatya’da AK Parti’ye oy veren Malatyalılar olarak bizler bu davanın bir neferiyiz. Davalar önemlidir. Hepimiz bu davaya gönül verdik."

Tüfenkci, milletin kararlılıkla yürümeye devam edeceğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Kim nerede çelme takmaya çalışırsa çalışsın, kim hangi ihanet içinde olursa olsun biz yolumuza devam edeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanım, ülkemizin sizin liderliğinizde, önderliğinizde bölgemizde ve dünyada çok daha güçlü olacağı bir dönemi bugün burada başlatıyoruz. Sizin liderliğinizde güçlü bir Türkiye’ye Orta Doğu coğrafyasının, Müslüman kardeşlerimizin ihtiyacı var. Biz bugünün geleceğin güzel günlerinin başlangıcı olduğuna inanıyoruz. Hep birlikte yanınızdayız, arkanızdayız. Bu yolda birlikte yürüyoruz, yürüyeceğiz. Bugün açılışlarını yapacağımız yeni yatırımların Malatyamıza, ülkemize hayırlı olmasını diliyorum."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :