Malatya'da silahlı saldırı! Husumetlisine kurşun yağdırdı

Malatya'da silahlı saldırı! Husumetlisine kurşun yağdırdı

Malatya'nın Battalgazi İlçesinde husumetlisi tarafından kurşun yağmuruna tutulan şahıs yaralandı. Polis ekipleri kaçan şüpheliyi arıyor

Malatya'nın Battalgazi İlçesine bağlı Tandoğan Mahallesi'nde husumetlisi tarafından silahlı saldırıya uğrayan bir kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, husumetlisi olduğu ileri sürülen C.C.'yi Aydemir Caddesi üzerinde takibe alan S.B. bölgede bulunan bir çay ocağı önünde C.C.'ye tabanca ile 3-4 el ateş açtı. Açılan ateş sonucu sol baldır bölgesine tek isabet alan C.C. yaralanırken, olayın şüphelisi bölgeye geldiği motosiklet ile kaçarak uzaklaştı.

Yaralı şahıs Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, olay yerinde inceleme yapan ekipler 3 adet boş kovan buldu. Polis ekiplerin olay sonrası kaçan şüpheliyi yakalamak için başlatmış olduğu çalışma sürüyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.