Malatya'da asayiş

Malatya'da asayiş

Jandarmanın kentte son bir hafta içerisinde yaptığı operasyonlarında, 10 kilogram 690 gram esrar, 15 bin paket kaçak sigara, 1 ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi- Çeşitli suçlardan haklarında yakalama kararı bulunduğu belirlenen 44 kişi yakalandı

MALATYA (AA) - Malatya'da, jandarmanın düzenlediği operasyonlarda, çok miktarda uyuşturucu madde, kaçak sigara ve ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi, çeşitli suçlardan arandığı belirlenen 44 kişi gözaltına alındı.

İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, son bir hafta içerisinde kentin farklı bölgelerinde yapılan asayiş uygulamalarında, bazı iş yeri, araç ve şüphelilerin üzerinde yapılan aramalarda, 15 bin 60 paket gümrük kaçağı sigara, 10 kilogram 690 gram kubar esrar ve 1 ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

Uygulamalar sırasındaki yol kontrollerinde de 17 bin 143 kişinin kimliğinin sorgulandı, çeşitli suçlardan haklarında yakalama kararı bulunduğu belirlenen 44 kişi gözaltına alındı.

Trafik timleri tarafından yapılan uygulamalarda ise 4 bin 110 araç sorgulandı, trafik kurallarına uymadığı tespit edilen 152 aracın sürücüsüne para cezaları kesildi, 64 araç trafikten men edildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :