Maçın ardından

Maçın ardından

Vartaş Elazığspor Teknik Direktörü Demirbakan: "Taraftarımızdan özür dileriz, onları mutlu edemedik"- Alima Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Buz: "Gol pozisyonlarına girdik ve onları da değerlendirdik"

ELAZIĞ (AA) - PTT 1. Lig'de Alima Yeni Malatyaspor'a 3-0 yenilen Vartaş Elazığspor'un teknik direktörü Coşkun Demirbakan, "Taraftarımızdan özür dileriz, onları mutlu edemedik" dedi.

Demirbakan, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, gerilimi yüksek bir maçta rahat olmaya çalıştıklarını fakat başaramadıklarını dile getirdi.

Çabuk sonuca gitme adına oyunun bir bölümünü telaş içerisinde geçirdiklerini kaydeden Demirbakan, şunları kaydetti:

"O sırada gol oldu. Futbolcularım psikolojik olarak oyundan düştü. Yine toparlandık ama ikinci devrede de gol yedik. Ben daha önce de söyledim, profesyonelliğin anahtarı tutarlılıktır. Mazeret ve şikayet yok. Biz bu maçta ders aldık. Taraftarımızdan özür dileriz, onları mutlu edemedik. İnansınlar, sezonun sonunda Spor Toto Süper Lig'e çıkacak onlardan biri Elazığspor olacak."


- Alima Yeni Malatyaspor cephesi


Alima Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz ise net bir skor ve iyi bir futbol ile önemli bir galibiyet aldıklarını ifade etti.

Çok iyi mücadele ettiklerini ve haklı bir galibiyet aldıklarını vurgulayan Buz, "Gol pozisyonlarına girdik ve onları da değerlendirdik. Bizim için alt sıralardan kurtulma açısından önemliydi. Elazığ deplasmanı çok zor bir deplasman. Çok iyi ve saygı duyduğum bir rakip. Bu 3-0'lık galibiyeti, Malatyaspor taraftarına armağan ediyoruz" diye konuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler