M1Konya AVM'den okula dönüş kampanyası! Matara hediye!

M1Konya AVM'den okula dönüş kampanyası! Matara hediye!

'Şimdi okullu olduk, mataramızı doldurduk' sloganı ile Okula Dönüş Kampanyası’nı başlatan M1Konya AVM, 30 Ağustos-5 Eylül tarihleri arasında aynı gün içerisinde yapılan 150 TL ve üzeri alışverişe matara hediye edecek.

Konya’nın alışveriş ve yaşam merkezi M1Konya AVM, uzun bir aranın ardından 6 Eylül’de başlayacak yüz yüze eğitim dönemi için çocuklarımıza özel yeni bir kampanyayı hayata geçirdi. “Şimdi okullu olduk, mataramızı doldurduk” sloganı ile Okula Dönüş Kampanyası’nı başlatan M1Konya AVM, 30 Ağustos-5 Eylül tarihleri arasında aynı gün içerisinde yapılan 150 TL ve üzeri alışverişe matara hediye edecek.

Geniş marka karması ile Konya ve çevresi için kıymetli yaşam merkezi M1Konya AVM, pandemi sonrasındaki ilk yüz yüze eğitim dönemi için miniklere özel yepyeni bir kampanyayı hayata geçirdi.

Uzun bir aranın ardından 6 Eylül tarihinde başlayacak yeni eğitim döneminde çocuklarımıza şans dileyen M1Konya AVM, Okula Dönüş Kampanyası ile 30 Ağustos- 5 Eylül tarihleri arasında aynı gün içerisinde 150 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçilerine matara hediye edecek.

Bölgenin hem ekonomisine hem de sosyal yaşamına önemli bir katma değer sağlayan M1 Konya AVM, “Şimdi okullu olduk, mataramızı doldurduk” sloganı ile başlattığı kampanyası ile pandemi döneminin ardından sınıflarda yüz yüze eğitime geçen minikleri destekleyecek, normalleşme döneminde de onların yanında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.