KTO Karatay Üniversitesi Yöntem Koleji ile işbirliği protokolü imzaladı

KTO Karatay Üniversitesi Yöntem Koleji ile işbirliği protokolü imzaladı

KTO- Karatay Üniversite ile Yöntem Koleji arasında bilimsel, kültürel, sportif ve sosyal faaliyetler düzenlenecek ve bunun yanında öğrenci kayıtlarında indirim uygulamasına ilişkin protokol üniversitenin sosyal tesislerinde imzalandı

KTO- Karatay Üniversitesi'nin sosyal tesislerinde yapılan protokol törenine KTO-Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bayram Sade, Yöntem Koleji Kurucusu Oğuzhan Gündüz, Yöntem Koleji CEO’su Serhat Şenel ve Yöntem Koleji Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü Mustafa Dursun katıldı.

Resim

Törende konuşan KTO-Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bayram Sade, “ Üniversitemizle Yöntem Koleji arasında yapılan protokolle, KTO-Karatay Üniversitesiyle Yöntem Koleji arasında bilimsel, kültürel, sportif ve sosyal alanlarda yapılacak olan faaliyetlere dair bir işbirliği ve koordinasyonu sağlanacaktır. Protokolün diğer bir amacı ise, KTO-Karatay Üniversitesi kamu-özel liseler ile öğretim kurslarına uygulanacak olan ‘ARTI 10 Burs Programına’ ilişkin usul ve esaslar düzenlenecektir. Bu yıl ilk uygulanan protokolü Yöntem Kolejiyle imzaladık. Hayırlı olsun” dedi.

Yöntem Koleji Kurucusu Oğuzhan Gündüz ise, “İmzaladığımız protokolle, KTO- Karatay Üniversiteyle Yöntem Koleji arasında işbirliği gerçekleştireceğiz. Yapılan bu işbirliği okulumuza önemli katkılar sağlayacaktır. Kolejimiz öğrencileri üniversiteyle birlikte yapacağımız bilimsel, kültürel, sportif ve sosyal faaliyetlerde kendilerini geliştirecektir. Okulumuza bir ayrıcalık sağlanacaktır. İmzaladığımız protokol hayırlı olsun. Bu işbirliğinden dolayı başta KTO- Karatay Üniversitesi Rektörü Sayın Osman Sade’ye, üniversitenin yöneticilerine ve emeğe geçenlere teşekkür ediyoruz. Yöntem Koleji 5 öğretmen arkadaşın kurduğu bir öğretmen kuruluşudur. Bu gün geldiğimiz noktada Meram Yerleşkemizle birlikte Selçuklu yerleşkemizde Konya ve Türkiye’nin eğitimin kalitesinin artması için elimizden geleni yapıyoruz. Türkiye genelinde gerek LGS, gerekse üniversite yerleştirme sınavlarında dereceler çıkardık. Bu başarımızın temelini genç, dinamik ve profesyonel olan ekimizden kaynaklanıyor” diye konuştu.

y.jpg

Konuşmaların ardından KTO- Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Sade ile Yöntem Koleji Kurucusu Oğuzhan Gündüz birlikte işbirliği protokolünü imzaladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.