Kovid hastasına giden filyasyon ekibine çirkin saldırı

Kovid hastasına giden filyasyon ekibine çirkin saldırı

Kornavirüs teşhisi konulan bir hastaya giden filyasyon ekibini durduran şahıs hastanın kim olduğunu öğrenemeyince sağlık ekibine saldırdı. Aydın İl Sağlık Müdürü Osman Açıkgöz, saldırıyı kınadı

Aydın'ın Söke ilçesi Yenicami Mahallesi'nde bir şahıs hastanın kimliğini öğrenemeyince, kornavirüs teşhisi konulan bir hastaya filyasyon hizmeti ve ilaç vermeye giden sağlık ekibine saldırdı.   
Edinilen bilgiye göre; Söke İlçe Sağlık Müdürlüğü'ne bağlı filyasyon ekibi Yenicami Mahallesi'ndeki bir hastaya ilaç vermek için gitti. Ekibin yanına gelen ve isminin C.G. olduğu öğrenilen kişi apartmandaki hastanın kim olduğunu öğrenmek istedi. Ekiplerin bilgi veremeyeceğini söylemesi üzerine, sağlık görevlilerine saldıran C.G. ekip arabasını tekmeleyerek kaçtı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen güvenlik güçleri, C.G.'yi kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. 
İl Sağlık Müdürü  Açıkgöz saldırıyı kınadı  
Saldırıya uğrayan filyasyon ekibindeki görevlilerin sağlık durumlarının iyi olduğunu belirten Aydın İl Sağlık Müdürü Osman Açıkgöz, yaptığı açıklamayla saldırıyı kınadı. 
Açıkgöz açıklamasında, "Söke ilçemizde pozitif bir hastamıza filyasyon ve ilaç vermek üzere görevli giden ekibimize yapılan saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Gece gündüz demeden sahada büyük bir özveriyle görev yapan çalışma arkadaşlarımıza ve ailelerine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" ifadelerini kullandı. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.