Koronavirüs salgınında tablo daha da ağırlaşıyor! 29 Kasım rakamları açıklandı

Koronavirüs salgınında tablo daha da ağırlaşıyor! 29 Kasım rakamları açıklandı

Koronavirüs vaka oranları yükselmeye devam ederken Sağlık Bakanlığı günlük covid-19 tablosunu vatandaşlarla paylaşmaya devam ediyor. Türkiye'de 28 Kasım vaka sayısı 30.103 sayısına ulaşmıştı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın sosyal medya üzerinden temizlik, maske ve mesafe uyarıları sürüyor. Ülkede ise toplam vaka sayısı 487.912'ye geldi. İçişleri Bakanlığı tarafından alınan koronavirüs önlemleri ile artan vakalar ve ölüm oranlarının da önüne geçilmeye çalışılıyor. Mart ayından bu yana devam eden koronavirüs pandemisi birçok insanı etkilemeye devam ediyor.

Sağlık Bakanlığı tarafından erişime sunulan korona vaka sayısı, ölü sayısı, ağır hasta oranı gibi detayları içeren koronavirüs tablosu, 29 Kasım Pazar günü için belli oldu.

Buna göre 29.281 yeni vaka tespit edildi ve 185 kişi hayatını kaybetti. Günlük tabloyu değerlendiren Bakan Koca, ''Bugün 6.439 yeni hastamız var. Ağır hasta sayısı artmaya devam ediyor. Bu yükü başarıyla göğüsleyen sağlık çalışanlarımıza destek olun. Tedbirlere daha sıkı uyarak mücadeleye güç katın.'' şeklinde paylaşımda bulundu.

5fc3d26e5542822018c335b6.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.