Konya'yı Ankara, Antalya, Aksaray, Afyon, Karaman ve Isparta'ya bağlayan karayollarında son durum! O bölgede kar var

Konya'yı Ankara, Antalya, Aksaray, Afyon, Karaman ve Isparta'ya bağlayan karayollarında son durum! O bölgede kar var

Konya'da bugün yer yer kar ve karla karışık yağmur etkili olurken, bir çok yönde akşam kar yağışı yerini kapalı havaya bıraktı. Konya Emniyeti kenti diğer illere bağlayan karayollarında saat 19.40 itibari ile son yol ve hava durumunu paylaştı

Konya'da beklenen soğuk ve yağışlı hava etkisini gösterdi. Konya'da bugün yer yer kar ve karla karışık yağmur etkili olurken, bir çok yönde akşam saatlerinde kar yağışı yerini kapalı havaya bıraktı. Konya Ereğli'de kar yağışı etkisini sürdürürken, Konya Emniyeti kenti diğer illere bağlayan karayollarında 20 Aralık Salı saat 19.40 itibari ile son yol ve hava durumu bilgilerini paylaştı.

Son verilere göre Konya'nın Ereğli ilçesinde kar yağışı etkili oluyor. Gündüz saatlerinde kar yağışının etkili olduğu Seydişehir- Antalya arasındaki karayolunda ise kar yağışı durdu. Konya'nın Akşehir ilçesi-Afyon karayolunda ise hafif yağmur etkisini sürdürüyor. Saat 19.40 itibariyle Konya'yı çevredeki illere bağlayan yollarda herhangi bir olumsuzluk bildirilmedi.

KONYA ŞEHİRLER ARASI KARAYOLLARINDA SON DURUM

Konya İl Emniyet Müdürlüğü'nden karayollarında hava ve yol durumu açıklamasında bulunuldu. 20 Aralık 2022 Salı (bugün) saat 19.40 itibari ile Konyayı diğer illere bağlayan şehirlerarası devlet karayollarında, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve bağlı İlçe İstasyon Amirlikleri ekiplerinden alınan yol ve hava durumu ile ilgili son bilgiler paylaşıldı.

Konya-Kulu Makası arası: Yol trafiğe açık, hava kapalı yağış yok. Zemin kuru, görüş mesafesi açık

Konya-Aksaray il sınırı: Yol trafiğe açık, hava kapalı yağış yok. Zemin kuru, görüş mesafesi açık

Konya-Ereğli Makas; Aksaray il sınırı Ereğli Makası arası: Yol trafiğe açık, merkez hava kapalı yağış yok. Karapınar hafif yağmurlu. Ereğli kar yağışlı, kar yağışının zeminde etkisi yok. Zemin ıslak, görüş mesafesi açık.

Konya-Karaman il sınırı arası: Yol trafiğe açık, yer yer yağmur yağışlı, zemin ıslak, görüş mesafesi açık.

Konya-Isparta il sınırı: Yol trafiğe açık, hava kapalı yağış yok. Zemin ıslak, görüş mesafesi açık

Konya-Antalya il sınırı arası: Yol trafiğe açık, hava kapalı yağış yok. Seydişehir yağış durdu, zemin ıslak. Görüş mesafesi açık.

Konya-Afyon il sınırı arası: Yol trafiğe açık. Akşehir hafif yağmur yağmurlu, Kadınhanı hava kapalı yağış yok. Zemin ıslak, görüş mesafesi açık.

20yol0.jpg

Konya'da kar yağışı sürecek mi?

Çevre, Şehircilik Ve İklim Değişikliği Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Konya 8. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin Ve Uyarı Merkezi verilerine göre bu gece itibariyle hava sıcaklığı düşecek. Gece 03.00 ile sabah 06.00 saatleri arasında termometreler -4 ile -8 dereceleri gösterecek. 21 Aralık Çarşamba (yarın) hava parçalı bulutlu ve -4 ila +4 dereceler arasında olacak. Konya'da kar yağışı yarın beklenmiyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.