Konya'yı Aksaray, Antalya, Ankara, Afyon, Karaman ve Isparta'ya bağlayan yollarda 10 Şubat hava ve yol durumu

Konya'yı Aksaray, Antalya, Ankara, Afyon, Karaman ve Isparta'ya bağlayan yollarda 10 Şubat hava ve yol durumu

Konya-Aksaray, Konya-Antalya, Konya-Karaman, Konya-Ankara, Konya-Afyon ve Konya-Isparta'ya yollarında 10 Şubat yol ve hava durumu açıklandı. Konya'dan deprem bölgesine bağlayan Aksaray yönünde trafik yoğunluğu normalin üzerinde

Konya Emniyet Müdürlüğü, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve İlçe İstasyon Amirlikleri ekiplerinden alınan Konya-Aksaray, Konya-Antalya, Konya-Karaman, Konya-Ankara, Konya-Afyon ve Konya-Isparta'ya bağlayan devlet karayollarında 10 Şubat Cuma (bugün) 00.00 itibariyle son yol ve hava durumu bilgilerini açıkladı.

Buna göre Konya'yı çevre illere ve deprem bölgesine bağlayan yollarda bu akşam itibariyle herhangi bir olumsuzluk görünmüyor. Konya'yı deprem bölgesine bağlayan Konya - Aksaray karayolunda yardım malzemesi tırları ve bölgeye sevk edilen iş makineleri nedeniyle trafik yoğunluğu yaşanıyor.

KONYA ŞEHİRLER ARASI KARAYOLLARINDA SON DURUM

Konya İl Emniyet Müdürlüğü'nden karayollarında hava ve yol durumu açıklamasında bulunuldu. Konyayı diğer illere bağlayan şehirlerarası devlet karayollarında, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve bağlı İlçe İstasyon Amirlikleri ekiplerinden alınan yol ve hava durumu ile ilgili son bilgiler paylaşıldı.

Konya-Kulu Makası arası: Yol trafiğe açık, hava kapalı, yağış yok. Zemin ıslak. Görüş mesafesi açık.

Konya-Aksaray il sınırı: Yol trafiğe açık. Hava kapalı yağış yok. Zemin kuru. Görüş mesafesi açık.

Konya-Ereğli Makas; Aksaray il sınırı Ereğli Makası arası: Yol trafiğe açık. Trafik yoğunluğu normalin üzerinde. Merkez hava açık, yağış yok. Ereğli hava kapalı yağış yok, Karapınar kapalı yağış yok. Zemin kuru, görüş mesafesi açık.

Konya-Karaman il sınırı arası: Yol trafiğe açık. Hava kapalı yağış yok. Zemin kuru, banketler karlı. Görüş mesafesi açık.

Konya-Antalya il sınırı arası: Yol trafiğe açık. Merkez yağış yok. Seydişehir hafif kar yağışlı, kar zeminde etkili değil. Zemin merkezde kuru, Seydişehir ıslak. Antalya yolu banketler yer yer karlı. Görüş mesafesi açık.

Konya-Isparta il sınırı: Yol trafiğe açık, Hava kapalı yağış yok. Zemin merkez yer yer ıslak, Beyşehir kuru. Görüş mesafesi açık.

Konya-Afyon il sınırı arası: Yol trafiğe açık. Hava kapalı yağış yok. Zemin kuru. Görüş mesafesi açık.10-subat-yol-durumu.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.