Konya'ya yeni marka! Avuncuk

Konya'ya yeni marka! Avuncuk

Konya Mobilyacılar Odası, hem ISO İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetimi Sistem Belgesi aldı, hem de proje ile oluşturulan altyapı ile 'Avuncuk' Ahşap Oyuncak Markasını kurdu. Avuncuk 30 adet birbirinden farklı oyuncak ile 3+ yaş çocuklara hitap ediyor

Konya Mobilyacılar Odası, ILO, Selçuklu Belediyesi, Mevka Projeleri ile altyapısını kurduğu Mesleki Eğitim Merkezi ISO Belgesi almasının ardından Avuncuk isimli bir ahşap oyuncak markası kurdu.

Konya Mobilyacılar Odası, hem ISO İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetimi Sistem Belgesi aldı, hem de proje ile oluşturulan altyapı ile Ahşap Oyuncak Markası kurdu.

Konya Mobilyacılar Odası Başkanı Mehmet Günbaş “AVUNCUK” adıyla marka tescilini aldığımız bir ahşap oyuncak serisi üretmeye başladık. Alanında uzman Ekibiz ile Yetiştirdiğimiz kursiyerlerin yapmış olduğu Arge ve tasarımını yaptığımız 30 adet birbirinden farklı ürünlerimiz 3+ yaş Çocuğa hitap eden eğitici oyuncaklar ile istenildiği zaman da kişiye özel ahşap promosyon ürünlerin yapılabileceğini söyledi.

Çocuk sağlığına uygun

Günbaş, "Almış olduğumuz bu belgeler ile başarıyla yürüttüğümüz projelerimizin bundan sonraki devamlılığı için de daha etkili ve güvenli yol almamızı sağlayacak. Ahşap oyuncaklarımızda oyuncağın tasarımına göre kayın, masif, gürgen ve MDF ağaç kullanılıyor. Oyuncaklara tamamen çocuk sağlığına uygun su bazlı boya ve vernik atılmakta" dedi.

Uygur Türklerine dayanıyor! Anlamı avutmak

Konya Mobilyacılar Odası Başkanı Günbaş, kendi alanlarındaki meslek odaları içinde Türkiye’de ilk defa ISO 45001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetimi Sistem Belgesi ve ‘’AVUNCUK’’ Ahşap oyuncak ve tasarım markası Belgesine sahip olduklarını belirterek, "Mesleki Eğitim Atölyemizdeki görevli ekibimizin üzerinde çalışıp tescilini aldığımız ‘’AVUNCUK’’ markamızın kökeni Uygur Türklerine dayanıyor. Eğlence, oyun, oyun aletleri anlamına gelen markamızın AVUN kelimesi ise 'çocuğu avutmak' anlamında kullanıldı" diye konuştu.

Eğlenerek öğretecek

Mehmet Günbaş, "Yapmış olduğumuz ahşap oyuncaklarımızda çocuklarımız, eğlenerek renk ve şekilleri öğreneceği gibi, el becerilerini ve zekalarını da geliştirebilecek. Anaokul, kreş idareci ve eğitmenlerinin, tüketicilerimizin ürünlerimizi görmeden karar vermemelerini istiyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.

avvvvvvvvvvvvv.jpg

avvvvvvvvvvv.jpg

avvvvvvv.jpg

avvv.jpg

av.jpg

avv.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler