Konya'ya 2 Yeni Hastane Müjdesi

Konya'ya 2 Yeni Hastane Müjdesi

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Tank Ağır Bakım Merkezi'nin arazisiyle ilgili iddiaları değerlendirerek, Konya'ya 2 yeni hastane müjdesini verdi.

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, yapılan seçim değerlendirme toplantısında Konyalılara müjdeli haberi duyurdu. Düzenlenen basın toplantısında konuşan Angı, Tank Ağır Bakım Merkezi'nin arazisiyle ilgili gündeme gelen iddiaları değerlendirerek, medyada yer alan iddiaların doğru olmadığını belirtti.

Angı, Tank Ağır Bakım Merkezi'nin yerine yapılacak olan sağlık tesislerinin detaylarını açıkladı. Buna göre, Sağlık Bakanlığı tarafından Tank Ağır Bakım Merkezi'nin yerine 250 yataklı Konya Ağız ve Diş Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin planlandığını ifade etti. Özellikle engellilere yönelik hizmetlerin sunulacağı bu hastanenin, Konya'daki diş tedavilerini büyük ölçüde rahatlatacağı öngörülüyor.

hast.jpg

Ayrıca Angı, Meram Dutlu Kır bölgesine de bin 500 yataklı yeni bir hastane yapılacağını müjdeledi. Bu yeni hastane ile Konya'nın sağlık altyapısının güçlendirilmesi ve halkın sağlık hizmetlerine daha kolay erişim sağlanması hedefleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.