Konyaspor'un çevreci 'Yeşil Tribün Projesi' Beşiktaş maçında da devam ediyor

Konyaspor'un çevreci 'Yeşil Tribün Projesi' Beşiktaş maçında da devam ediyor

İttifak Holding Konyaspor'un, 'Çevre, geleceğe Mirastır!' düsturuyla hayata geçirdiği Yeşil Tribün Projesi, 27 Aralık Pazartesi günü saat 20.00'da sahasında oynayacağı Beşiktaş maçında da devam edecek

İttifak Holding Konyaspor'un, 'Çevre, geleceğe Mirastır!' düsturuyla hayata geçirdiği Yeşil Tribün Projesi, 27 Aralık Pazartesi günü sahasında oynayacağı Beşiktaş maçında da devam edecek.

Stadyumun Güney Üst C bloğunda yer alacak Yeşil Tribün, 27 Aralık Pazartesi günü saat 20.00'da oynanacak Beşiktaş maçında Konyasporlu taraftara ev sahipliği yapacak. Projeye katılmak isteyenlerin, 5 adet plastik ya da cam atık şişeyi Stadyum Passolig Gişesi yanına kurulan çevre standına bırakmaları gerekiyor. Atık şişeleri teslim edenler, stand görevlisinden alacakları makbuz ile maç biletini yükletebilecek.

Maçı Yeşil Tribün'de izlemek isteyenler, 24 - 25 ve 26 Aralık günleri saat 10 ile 16 arasında 5 adet pet ya da cam şişeyi teslim etmeleri zorunlu.

TARAFTARA ÖNEMLİ DUYURU

Projeye dahil olmak isteyen taraftarların, Konyaspor Passolig Kartı sahibi olması ve TFF Sağlık Kurulu'nun Stadyumlara Giriş tedbirleri kapsamında şart koştuğu 2 doz aşıyı tamamlamış ve ikinci doz aşı üzerinden 14 gün geçmesi gerekiyor.

BİLETLER SATIŞTA

İttifak Holding Konyaspor ile Beşiktaş'ın MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu’nda 27 Aralık 2021 Pazartesi günü akşam 20.00'da başlayacak karşılaşmanın elektronik biletleri 23 Aralık Perşembe günü saat 11.00 itibariyle satışa çıktı. Bilet fiyatları şöyle:

TRİBÜNBLOKBeşiktaş 27.12.2021
VIPA-C150 ₺
BATI ALTD90 ₺
BATI ALTC-E80 ₺
BATI ALTB-F75 ₺
BATI ALTA-G65 ₺
BATI ÜSTB-C70 ₺
BATI ÜSTA-D60 ₺
DOĞU ALTD55 ₺
DOĞU ALTC-E50 ₺
DOĞU ALTB-F45 ₺
DOĞU ALTA-G35 ₺
DOĞU ÜSTE50 ₺
DOĞU ÜSTB-F45 ₺
DOĞU ÜSTA-G35 ₺
KALE ARKALARIGÜNEY15 ₺
KALE ARKALARIKUZEY15 ₺
MİSAFİR TRİBÜNÜMİSAFİR-

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.