Konyaspor’un Arnavut futbolcusu Sokol Cikalleshi Türk Milli Takımı kadar gol attı

Konyaspor’un Arnavut futbolcusu Sokol Cikalleshi Türk Milli Takımı kadar gol attı

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 3. Grup'un 6. ve son hafta maçında konuk olduğu Macaristan'a 2-0 yenildi. Grubu 6 puan ve averajla son sırada tamamlayan milliler, C Ligi'ne düştü. Konyaspor’da forma giyen Cikalleshi ise turnuvada 4 gol attı.

Macaristan'a ilk maçta olduğu gibi yine kaybeden Milliler, Sırbistan'ın Rusya'yı beklenmedik şekilde 5-0'lık skorla geçmesiyle B Ligi'nden C Ligi'ne düştü.

Ay Yıldızlılar eğer bu maçı kazansaydı gruptan lider olarak çıkmanın yanı sıra Dünya Kupası için play-off oynama şansını da elde edecekti. Sırbistan ikili averajda Milli Takım'ın önünde olduğu için bu galibiyetle grup sonunculuğundan kurtulmuş oldu.

Turnuvada kadrosunda dünyanın ve Türkiye’nin yakından takip ettiği forvetleri barındıran Milli Takım toplam 6 gol atıp 8 gol yedi.

C Ligi 4. Grupta yer alan Arnavutluk’un kadrosunda yer alan Konyasporlu Sokol Cikalleshi turnuvada yıldızı parlayan oyunculardan biri oldu. Arnavut oyuncu turnuvada toplam 4 gole imza attı. Takımının attığı 8 golün 4’ünde imzası olan Cikalleshi’nin yükselen grafiği ise Konyaspor taraftarının gönlüne su serpti.

30 yaşındaki futbolcu bu sezon Konyaspor formasıyla 7 maça çıkarken henüz asist ve gol anlamında takımına katkı sağlayamadı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum