Konyaspor'dan Abdülkerim Bardakcı'ya veda klibi! Ahmet Çalık da unutulmadı

Konyaspor Kulübü altyapısından yetişen Abdülkerim Bardakçı'ya 'Yolun açık olsun Kaptan!' notuyla paylaşılan klip ile veda etti. Klipte Ahmet Çalık da unutulmazken, yeşil-beyazlı taraftar duygu seli yaşadı

Başarılı stoper Abdülkerim Bardakcı'nın, Galatasaray ile 3+1 yıllık sözleşme imzalamasının ardından Konyaspor Kulübü, altyapısından yetişen Abdülkerim Bardakçı için veda klibi hazırladı. Kulübün sosyal medya hesaplarından paylaşılan ve taraftarın yoğun ilgi gösterdiği klibe 'Yolun açık olsun Kaptan!' notu düşüldü.

"KONYA BENİM İÇİN ÇOK ŞEY İFADE EDİYOR"

Abdülkerim Bardakcı'nın maçlarda gol sevinçlerine yer verilen klipte, Abdülkerim Bardakçı, "Konya benim çocukluğumun şehri. Burada büyüdüm. Burada yetiştim. Burada altyapıdan çıktım. Burada oynamaya başladım. Burada para kazanmaya başladım. Konya benim için çok şey ifade ediyor" ifadeleriyle dikkat çekti.

Trafik kazasında hayatını kaybetmesinin ardından tüm ülkenin gönlüne giren Ahmet Çalık'ın da unutulmadığı klip, Konyaspor Kulübü'nün sosyal medya hesaplarında paylaşıldı. Ahmet Çalık ve Bardakcı'nın yan yana yürüdüğü sahne Konyaspor taraftarlarını duygulandırdı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.