Konyaspor'da Yönetim Çalışmalara Başladı: Ali Çamdalı Kalacak mı?

Konyaspor'da Yönetim Çalışmalara Başladı: Ali Çamdalı Kalacak mı?

Konyaspor'da Süper Lig'de kalan mücadelenin ardından gözler yeni sezona çevrildi. Teknik direktör Ali Çamdalı'nın geleceği belirsizliğini korurken, yönetim yeni sezonda atılacak adımları ve genel kurul kararı için istişarelere devam ediyor.

Konyaspor'da son 4 maçta takımın başına geçen Ali Çamdalı'nın geleceği belirsizliğini koruyor. Zorlu bir süreçten geçen yeşil-beyazlı yönetim, dinlenme aşamasında. Genel kurul için de karşılıklı istişareler devam ediyor.

Yeni sezon için atılacak adımlar ve genel kurul kararı önümüzdeki günlerde yönetim içinde değerlendirilecek. Takımın transfer yasağının olması, ödemelerin devam etmesi ve borcun 1 milyar TL seviyelerine çıkmasıyla yeni sezon planlaması adına yönetimi, hareketli günler bekliyor.

Takımda sözleşmesi bitecek isimlerle ilgili de karar verilecek. Yeni bir yapılanma için yol haritası çizilecek. Fenerbahçe ve Samsunspor maçlarının ardından Çamdalı ile yeni sezonda devam etme fikri artmıştı. Ancak Kayserispor ve Galatasaray maçlarında takımın beklenen performansın altında kalması sonrasında genç teknik adam için yeni bir değerlendirme yapılacak.

Yeni bir teknik direktör fikri ortaya çıkarsa Çamdalı'nın pozisyonu da yine konuşulacak konulardan.

Konyaspor'da Ali Çamdalı'dan Proje ve Planlama Vurgusu!

Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdalı, gelecek sezon iyi planlama ve projenin yapılması gerektiğini söyledi.

Çamdalı'nın geleceğe yönelik yaptığı açıklama şu şekilde:

Çok ciddi dersler çıkarmamız gerektiğini düşünüyorum. Konyaspor camiası güzel bir yönetime sahip. Liyakat sahibi insanlar. En iyisini hak ediyorlar. Onlar doğru projelerle ve doğru planlamayla tekrar Konyaspor’u ayağa kaldıracaklarını düşünüyorum. Umuyorum önümüzdeki sezon Konyaspor bu durumu fazlasıyla telafi eder. Konyaspor camiası ve taraftarı çok daha iyisini hak ediyor. Kulübe bu pozisyon yakışmıyor kesinlikle.

Doğru planlama ve doğru organizasyon çok önemli. Şuursuzca yapılan hareketler bir kulübü tepetaklak aşağıya götürebiliyor. Bu işler çok da zor değil aslında. Doğru planlama ile yeniden Konyaspor iyi duruma gelebilir. Yönetim iyi planlamayla ile taraftarıyla birlikte Konyaspor’u ayağa kaldıracaktır.

Konyaspor'da Ne Olacak?

  • Yeni sezonda kim teknik direktör olacak?
  • Transfer yasağı nasıl kaldırılacak?
  • Borçlar nasıl azaltılacak?
  • Sözleşmesi bitecek isimlerle ne yapılacak?
  • Yeni bir yapılanma için nasıl bir yol haritası çizilecek?

Bu soruların cevabı önümüzdeki günlerde belli olacak. Konyaspor taraftarları ise yeni sezonda takımın daha iyi bir performans sergilemesini bekliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum