Konyaspor’da patlama! Neden o hareketi yaptı?

Konyaspor’da patlama! Neden o hareketi yaptı?

Konyaspor’un 17 yıl sonra Galatasaray’ı yenmesinde büyük payı olan Erdon Daci, adeta patlama yaptı. Daci, ilk golünden sonra yaptığı hareket ise olay oldu.

Süper Lig’de 16. maçına çıkan Konyaspor, yeni yılda ilk galibiyetini Galatasaray’a karşı aldı. Yeşil beyazlılarda en çok eleştirilen iki oyuncudan Oğuz Kağan ve Erdon Daci ise mücadelenin en iyileri arasında yerini aldı.

Haftalardır forma giydiği maçlarda beklenen performansı ortaya koyamamasıyla eleştiri oklarının hedefindeki Oğuz Kağan, Galatasaray karşısında ayakta kalan isimlerin başını çekti. Genç oyuncu yerinde müdahaleleriyle fizik üstünlüğü olan Galatasaray futbolcularının arasında kaybolmadı. Maç boyunca ikili mücadelelerde iyi bir görüntü ortaya koyan Oğuz Kağan, ligde en iyi maçını oynamış oldu.

ERDON’DAN İKİ GOL VE OLAY HAREKET

Konyaspor’un en çok eleştiri alan oyuncularından biri olan Erdon Daci de Galatasaray galibiyetinde 2 golle takımına önemli bir katkı sağladı. Genç oyuncu gollerinden sonra yaptığı olay hareketle de mesajını vermiş oldu.

Daci, maçtan sonra yaptığı açıklamasında ise “Çok mutluyum. İki golüm önemli değil, en önemlisi takımımızın kazanmasıydı çünkü üst üste puanlar kaybetmiştik. Galatasaray gibi bir takıma karşı üç puan almamız beni mutlu ediyor. İsmail Hoca'ma teşekkür ederim, önceki maçlarda kötü de oynasam bana güvendi” cümlelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum