Konyaspor’da keyifler yerinde

Konyaspor’da keyifler yerinde

Trendyol Süper Lig’in 37. haftasında karşı karşıya gelecek olan Konyaspor ve Alanyaspor, maç öncesi hazırlıklarını yaptığı antrenmanlarla sürdürdü. İki ekip de yarınki idmanla çalışmalarını tamamlayacak.

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında sahasında Alanyaspor'u konuk edecek olan Konyaspor, hazırlıklarına Kayacık Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla devam etti.

Teknik Direktör Recep Uçar yönetimindeki antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Oyuncular daha sonra 5'e 2 pas çalışması gerçekleştirdi. Günün çalışması, çift kale maç ile sona erdi.

Yeşil-beyazlı ekip, yarın yapılacak antrenmanla Alanyaspor maçı hazırlıklarını tamamlayacak.

Konyaspor’da keyifler yerinde

Alanyaspor'da tempo yükseliyor

Deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacak olan Corendon Alanyaspor, hazırlıklarını yaptığı idmanla sürdürdü.

Teknik Direktör Joao Pereira yönetimindeki antrenman, ısınma çalışmalarıyla başladı. Antrenman boyunca futbolcular, pas ve dar alanda oyun çalışması yaptı.

Turuncu-yeşilli ekip, yarınki son antrenmanla Konyaspor maçına hazır hale gelecek.

Mücadele büyük önem taşıyor

Ligde kritik bir haftaya girilirken, her iki takım da puan veya puanlar alarak sezonun son haftasına daha avantajlı girmek istiyor. Taraftarların büyük ilgi göstermesi beklenen mücadele, yoğun bir tempoda hazırlanan iki ekibin mücadelesine sahne olacak.

Konyaspor’da keyifler yerinde

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.