Konyaspor'da endişe edecek bir durum yokmuş!

Konyaspor'da endişe edecek bir durum yokmuş!

Atiker Konyaspor’dan, “Konyaspor'da endişe edecek bir durum yok. İnşallah, ilerleyen haftalarda kaybettiğimiz puanları kazanacağımız maçlarla telafi edeceğiz ve Konyaspor'u hak ettiği yere taşıyacağız” açıklaması geldi.

Süper Lig'de 10. haftaya 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 6 mağlubiyetle giren Atiker Konyaspor’dan, “Konyaspor'da endişe edecek bir durum yok. İnşallah, ilerleyen haftalarda kaybettiğimiz puanları kazanacağımız maçlarla telafi edeceğiz ve Konyaspor'u hak ettiği yere taşıyacağız” açıklaması geldi.

KAYBETTİĞİMİZ PUANLARI TELAFİ EDECEĞİZ

İki büyük başarının ardından Konyaspor'un yıpratılmaya çalışıldığı savunulan açıklamada şöyle denildi: “Bu, uzun süreli olmadığı takdirde endişe edecek bir durum değildir. Atiker Konyaspor’un takım kadrosuna ve oynadığı futbola baktığınızda bulunduğu yeri hak etmediğini söyleyebiliriz.  Öncelikli amacımız takımımızın moral motivasyonunu yükselterek, futbolcular arasındaki bağları daha da kuvvetlendirmek olacak. Bugünden itibaren dünü unutup yarına bakacağız. Yeni bir sayfa açıp bundan sonra kulübümüz için neler yapabiliriz bunun peşinde koşturacağız. Konyaspor bu tür sıkıntıları daha önce de yaşamış ama küllerinden doğmuş bir camiadır. Bu sıkıntıları en kısa zamanda ve en az hasarla atlatabilecek güçteyiz. Futbolcularımız ve gelecek hocamızla her zamankinden daha çok çalışarak ligi Konya’ya yakışır bir yerde bitireceğimize inanıyoruz. Konyaspor'da endişe edecek bir durum yok. İnşallah, ilerleyen haftalarda kaybettiğimiz puanları, kazanacağımız maçlarla telafi edeceğiz ve Konyaspor'u hak ettiği yere taşıyacağız."

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :