Konyaspor'da büyük umut bağlanan oyuncu sakatlandı! Kulüpten açıklama geldi

Konyaspor'da büyük umut bağlanan oyuncu sakatlandı! Kulüpten açıklama geldi

Konyaspor'dan Malatyaspor maçı öncesi sakat oyuncularla ilgili açıklama geldi. Yapılan açıklamada yeni transfer Sekidika'nın sakatlığından dolayı Malatyaspor kadrosundan çıkarıldığı bildirildi.

Konyaspor Kulüp Doktoru Gökhan Özhan, sakat oyuncuların sağlık durumlarıyla ilgili açıklama yaptı.

Antrenmanda sağ uyluk arka kas grubunda sertlik ve ağrı hisseden oyuncular Levan Shengelia ve Jesse Sekidika'nın yapılan incelemeleri neticesinde, Jesse'nin uyluk arka adale üst kısmında, kas tendon bileşkesinde 1. derece ödem ve zorlanma tespit edilmiş olup tedavisine başlanmıştır. Futbolcumuz, Y. Malatyaspor maçı kafilesinden çıkarıldı.

Levan Shengelia, Malatya'ya gidecek ancak durumu maç saatinde belli olacak.

Kaleci İbrahim Sehic, kaleci antrenörü Bekir Arpacı eşliğinde saha ve salon çalışmalarını sürdürüyor. Sehic, oynayacak duruma gelene kadar özel çalışmalara devam edecek.

Tedavi ve çalışmalarına fizyoterapist eşliğinde devam eden Amir Hadziahmetovic'in pazartesi günü kontrol MR incelemesi sonrası takım çalışmalarına katılmaya başlaması bekleniyor.

Tedavi ve bireysel antrenmanlarına devam eden Musa Çağıran ve Volkan Fındıklı, fizyoterapist eşliğinde çalışacak, Y. Malatyaspor kafilesinde yer almayacak.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.