Konyaspor’da başkanlık mesaisi: İş dünyası sahaya indi

Konyaspor’da başkanlık mesaisi: İş dünyası sahaya indi

Tümosan Konyaspor’da başkan adaylığı için adı geçen isimler Mustafa Oral’ın ev sahipliğinde toplandı. 13 Haziran’da adaylıklarını açıklamaya hazırlanıyorlar.

Tümosan Konyaspor’da yaklaşan genel kurul öncesi başkan adaylığı için hareketli saatler yaşanıyor. Yeşil-beyazlı kulüpte adı geçen isimler, Mustafa Oral’ın ev sahipliğinde bir araya geldi.

Kritik toplantı yapıldı

Geçtiğimiz günlerde merhabahaber.com’da duyurulan buluşma gerçekleşti. Şehrin tanınan iş insanları Ömer Atiker, Mustafa Oral ve Ömer Demirhan toplantıda hazır bulundu.

Adaylık kararı alındı

Toplantı sonrası, Mustafa Oral’ın başkan, Ömer Atiker’in destekleyici olduğu bir liste ile seçimlere katılma kararı alındı.

Yusuf Küçükbakırcı da listede

Listede, Atiker’in iş ortağı Yusuf Küçükbakırcı da yer aldı. Ekip, şehrin kanaat önderleriyle temaslarını sürdürerek 13 Haziran’da yapılacak genel kurulda adaylığını duyuracak.

Yeni yönetim şekilleniyor

Konyaspor camiası, kulübün geleceği için atılacak adımları yakından takip ediyor. Yeni yönetim listesi, önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.