Konyaspor Göztepe'yi ağırlayacak

Konyaspor Göztepe'yi ağırlayacak

​Yarın Göztepe’yi ağırlayacak Atiker Konyaspor’da tek düşünce galibiyet. Malatya ve Kayserispor maçlarından sonra evinde bir kez daha puan kaybı yaşamak istemeyen yeşil-beyazlılar, Avrupa umutlarını ileriki haftalara taşımak istiyor

 

Konyaspor SporToto Süper Lig’in 24.hafta maçında yarın Göztepe’yi ağırlayacak. Mücadeleyi Kayseri bölgesi hakemlerinden Abdulkadir Bitigen yönetecek. Konya Büyükşehir Stadyumu’nda oynanacak ve saat 13.30’da başlayacak karşılaşmada Bitigen’in yardımcılıklarını Esat Sancaktar ve Erdinç Sezertam yaparken maçın dördüncü hakemi Yasin Kol olacak.

2015'TEN SONRA SONRA LİGDE KONYASPOR MAÇI YÖNETECEK

Abdülkadir Bitigen, Pazar günkü maçla birlikte Konyaspor’un ligde 3, toplamda 5.kez maçını yönetecek. Bu sezon Ziraat Türkiye Kupasında Konyaspor’un deplasmanda Yeni Amasyaspor’u 5-2 yendiği karşılaşmada düdük çalan Abdülkadir Bitigen, Süper Lig’de 4 yıl sonra Konyaspor’un bir maçını yönetecek. Bitigen en son 25 Ekim 2015 tarihinde yeşil-beyazlıların deplasmanda Medipol Başakşehir’e 4-0 yenildiği maçta düdük çalmıştı. Konyaspor, Abdülkadir Bitigen’in 2’si Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere yönettiği toplam 4 maçta; 1 galibiyet, 2 yenilgi 1 de beraberlik aldı.

 

ROTASYON GELEBİLİR Mİ?

Atiker Konyaspor’da son haftalarda alınan kötü sonuçların ardından merakla beklenen soru Aykut Kocaman’ın yarınki maçta rotasyona mı gideceği yoksa son haftalardaki kadroyla mı sahaya çıkacağı sorusu cevabı merakla bekleniyor. Sakatların da yavaş yavaş düzelmesiyle Kocaman’ın rotasyon yapma ihtimali değerlendiriliyor. Defansta Ali Turan-Uğur Demirok, sol kanatta Zuta-Ferhat orta sahada da Volkan-Jonsson veya Ali Çamdalı değişiklileri ihtimal dahilinde görülüyor.

PUAN KAYBINA TAHAMMÜLÜ YOK

Evinde oynadığı Evkur Yeni Malatyaspor ve Kayserispor maçlarından 6 puan hedefleyen ancak evdeki hesabı çarşıya uymayan yeşil-beyazlılar iki maçta 5 puan kaybederek 1 puanla yetinmek durumunda kaldı. Kaybedilen puanla Göztepe maçını yeşil-beyazlılar açısından daha önemli kıldı. Göztepe karşısında alınacak beklenmedik yenilgi yeşil-beyazlıları Avrupa hedefinden iyice uzaklaştıracak ve daha da kötüsü takımda bir yıkım etkisi yapabilecek. Yeşil-beyazlılar, Göztepe maçını kazanarak sonraki hafta oynayacağı Beşiktaş maçına moralli çıkmak istiyor.

GÖZTEPE İLE SÜPER LİG’DE 4. RANDEVU

Atiker Konyaspor’a Göztepe Süper Lig’de 4. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce oynanan 3 maçın 2’sini Göztepe kazanırken 1 maç beraberlikle sona erdi.Yeşil-beyazlıların Süper Lig’de İzmir temsilcisine karşı galibiyeti bulunmuyor.  İki takım toplamda ise bugüne kadar 2’si hazırlık maçı, 2’si Türkiye Kupası olmak üzere toplam 21 kez karşı karşıya geldi. Bu maçların 5’ini Konyaspor, 10’unu Göztepe kazanırken 6 maç da beraberlikle neticelendi. Ligin ilk devresinde İzmir’de oynana maçı Göztepe 3-2 kazanmıştı.

TAMER TUNA LİGDE İLK MAÇINA ÇIKACAK

Göztepe,  Atiker Konyaspor maçının hazırlıklarını dün gerçekleştirdiği antrenman ile sürdürdü. Adnan Süvari Tesisleri'ndekin antrenmanda ısınma çalışmalarının ardından taktiksel çalışma yapan sarı-kırmızılılar son bölümde ise hücum varyasyonları çalışması yaparak günü tamamladı. Oyuncular Adama Traore, Hakan Cinemre ve Kerem Atakan Kesgin antrenmanda yer almadı. İzmir temsilcisi bugün yapacağı antrenmanın ardında hazırlıklarını noktalayarak Konya’ya hareket edecek. Göztepe, alınan başarısız sonuçların arından Kemal Özdeş’le yollarını ayırıp hafta içi Tamer Tuna’yı ikinci kez takımın başına getirdi. Tamer Tuna, ligde silk sınavını Konyaspor karşısında verecek.

 

 

Etiketler :